KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Migawki gr. I

Zabawy matematyczne

Jesień w ogrodzie warzywnym - nasze zabawy matematyczne

Robimy sok owocowo-warzywny

W ramach tematyki tygodniowej wykonaliśmy sok warzywno-owocowy i poznaliśmy działanie sokowirówki.

Szaszłyki

01.10.2020
Szaszłyki

Szaszłyki

01.10.2020

Szaszłyki

Dzień Chłopaka

30 września w naszej grupie obchodziliśmy Dzień Chłopaka. Z tej okazji w dniu „Święta Chłopców” panie razem z dziewczynkami przygotowały specjalne medale dla „Super Chłopaka”. Były także drobne upominki, zabawy przy mu i oczywiście mnóstwo życzeń, by nasi chłopcy rośli duzi i szczęśliwi. Był to dzień pełen wrażeń.

Dzień Przedszkolaka

Dziś był wspaniały dzień dla każdego dziecka – świętowaliśmy Ogólnopolski Dzień Przedszkolaka. Czekało na Nas wiele atrakcji i wspaniałej zabawy!

Miasteczko ruchu drogowego

Maluszki wybrały się do do miasteczka ruchu drogowego, aby poznać podstawowe zasady bezpieczeństwa.

Leżakowanie

14.09.2020
Leżakowanie

Leżakowanie

14.09.2020

Leżakowanie

Zabawy w ogrodzie

Zabawy w ogrodzie