KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

MAŁY WOLONTARIAT

Zbiórka karmy

28.02.2020
Zbiórka karmy

Zbiórka karmy

28.02.2020

Zima to dla zwierząt najtrudniejszy okres. Każdego roku w naszym przedszkolu pomagamy zwierzętom. Uczymy w ten sposób dzieci wrażliwości, dobroci i bezinteresownej pomocy. W tym roku zorganizowaliśmy zbiórkę karmy i wszystkiego co, może pomóc przetrwać zimę zwierzętom przebywającym w schronisku w Bełchatowie.

Góra grosza

31.01.2020
Góra grosza

Góra grosza

31.01.2020

Nasze przedszkole, podobnie jak w poprzednich latach, wzięło udział w 20. edycji ogólnopolskiej akcji „Góra grosza” organizowanej przez Towarzystwo Nasz Dom.

Jarmark Bożonarodzeniowy

W dniach od 16 – 20 grudnia trwał w naszym przedszkolu kiermasz bożonarodzeniowy. To już tradycja, kiedy mogliśmy zorganizować takie przedsięwzięcie. Tym razem do współpracy włączyli się także rodzice i pracownicy przedszkola. Na specjalnie przygotowanym stoisku znalazły się piękne, własnoręcznie wykona...

Razem na święta

W tym roku szkolnym nasza placówka włączyła się do akcji MEN „Razem na Święta”. W ramach tej akcji dzieci przygotowały świąteczne kartki z życzeniami dla pensjonariuszy z którymi udały się 19.12.2019 r  do Domu Pomocy Społecznej w Kleszczowie. Podczas spotkania odbyło się wspóln...

Akcja - Szkoła pamięta

W ramach akcji Ministerstwa Edukacji Narodowej ,,Szkoła Pamięta” nasze Przedszkole włączyło się w zorganizowanie działań upamiętniających ważne postacie oraz wydarzenia. W każdej grupie wiekowej odbył się cykl zajęć dotyczących Polski. W dniu 25 października przedszkolaki  wraz z wychowawczyniami odwiedzi...