KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Akademia przedszkolaka

Akademia Przedszkolaka

W minionym tygodniu, 24 maja zakończyliśmy realizację Projektu Edukacyjnego „Akademia Przedszkolaka”. Ostatnim celem naszego projektu była wizyta w bibliotece Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Kleszczowie. Dzieci z uwagą słuchały Pani Barbary Mickiewicz, która opowiedziała nam o zbiorach ksią...

Akademia przedszkolaka

W minionym tygodniu, 11 kwietnia grupa IV i V pojechała do Liceum w Kleszczowie na zajęcia, w ramach realizacji projektu edukacyjnego ”Akademia Przedszkolaka”. Tym razem były to wychowania fizycznego przygotowane przez Panią Martę Szataniak i pana Marka Jarząbkowskiego. Na początku jak to przystało na zajęc...

Akademia przedszkolaka

W minionym tygodniu 23 marca grupa IV i V wzieła udział w kolejnych zajęciach w ramach projektu edukacyjnego ”Akademia Przedszkolaka”, tym razem były to zajęcia z chemii i robotyki. Na zajęciach z chemii dzieci poznamy trzy stany skupienia wody i mogły wziąć udział w różnych ekserymentach m. in. S...

Akademia przedszkolaka

W piątek, 2 marca, grupy IV i V po raz kolejny uczestniczyły w zajęciach w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Kleszczowie. Tym razem najstarsze grupy wzięły udział w zajęciach z języka angielskiego i historii. Na zajeciach z języka angielskiego, dzieci dzięki Pani Ewie Siedlarek miały okazję skotkać się z kr&oac...

Akademia przedszkolaka

W środę, 17 stycznia, grupy IV i V po raz kolejny uczestniczyły w zajęciach w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Kleszczowie. Najstarsze grupy wzięły udział w zajęciach z matematyki i fizyki. Na matematyce dzieci sprawdziły i poszerzyły swoją wiedzą dotyczącą figur geometrycznych oraz z pomocą licealistek wykona...

Akademia przedszkolaka

W czwartek 7.12.2017 roku dzieci z grup IV i V w ramach projektu edukacyjnego ”Akademia Przedszkolaka", kolejny raz udały się na cykliczne zajęcia do Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Kleszczowie. Tym razem były to zajęcia z medycyny ratunkowej i biologii. Zajęcia zostały ze sobą połączone i przeprowadzon...

Akademia przedszkolaka

W minionym tygodniu 16 listopada grupa IV i V wzięły udział w kolejnych zajęciach w ramach projektu edukacyjnego ”Akademia Przedszkolaka”, tym razem były to zajęcia z geografii i języka niemieckiego. Dzięki uprzejmości Pani Marzeny Klimy dzieci poznały nazwy planet oraz ich właściwości. Ponadto 6-latki mogł...

Akademia Przedszkolaka

W październiku rozpoczęliśmy projekt edukacyjny – „Akademia Przedszkolaka”, którego czas trwania przewidywany jest na osiem miesięcy. Projekt stanowi, iż raz w miesiącu dwie najstarsze grupy 6-latków biorą udział w zajęciach, w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Kleszczowie. Co...