KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Magiczna Moc Bajek

Podsumowanie projektu

Międzynarodowy Projekt Czytelniczy „Magiczna moc bajek” czyli Bajkowa podróż do krainy wartości i dziecięcej wyobraźni realizowany w roku szkolnym 2019-2020 został zrealizowany. Głównym celem Projektu było promowanie wśród dzieci czytania bajek i baśni jako sposobu na ich rozwój, kształcenie, zdobywanie wiedzy i wyc

Moduł V

28.02.2020
Moduł V

Moduł V

28.02.2020

W lutym dzieci z Publicznego Przedszkola Samorządowego w Łękińsku realizowały Moduł V-„Czy warto kłamać? ".Przedszkolaki obejrzały prezentację multimedialną pt. ,,Jak Pinokio stał się dobrym chłopcem?” oraz malowały ,,przedłużały” nos Pinokia za każdym razem, kiedy nauczyciel przeczytał nieprawdziwą informację.

Moduł IV

31.01.2020
Moduł IV

Moduł IV

31.01.2020

W styczniu dzieci z Publicznego Przedszkola Samorządowego w Łękińsku realizowały Moduł IV-„Jesteśmy Razem, pomagamy sobie Wzajemnie" - Różne rodzaje niepełnosprawności.

Moduł III

31.12.2019
Moduł III

Moduł III

31.12.2019

Pod koniec grudnia dzieci  z Publicznego Przedszkola Samorządowego w Łękińsku realizowały zadania z Modułu III – „ Czy inny znaczy gorszy”.  Tematami, które wybraliśmy były : „ Wszystkie dzieci nasze są” i ,,Taniec Kaczuszek”. Przedszkolaki wysłuchały utworu Jolan...

Moduł II

29.11.2019
Moduł II

Moduł II

29.11.2019

Pod koniec listopada dzieci realizowały  II Moduł, który dotyczył  bardzo ważnego tematu jakim jest  przyjaźń. Nawiązując do obchodzonego w tym tygodniu Dnia Misia, przedszkolaki miały okazję poznać bliżej  Kubusia Puchatka i jego przyjaciół. Zajęcia były realizowane w oparciu książ...

Moduł I

31.10.2019
Moduł I

Moduł I

31.10.2019

W ramach realizacji zadania z I Modułu „Szanuję drugiego człowieka” z  Międzynarodowego Projektu „ Magiczna moc bajek” grupa dzieci 3 –letnich z Publicznego Przedszkola Samorządowego w Łękińsku aktywnie uczestniczyła w sprzątaniu Sali przedszkolnej.  Dzieci wysłuchały fragment...