KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podziękowania

Dziękujemy p. Ilonie Kuśmierek za serdeczne przyjęcie w psim salonie ,,Podaj Łapę” w Kleszczowie.


Dziękujemy Państwu Izabeli i Błażejowi Adamus za serdeczne przyjęcie  w zakładzie fryzjerskim i fotograficznym "WIKTORIA", możliwość poznania zawodu fryzjera i fotografa oraz sprzedawcy.


Dziękujemy p. Piotrowi Gwoździkowi za miłe przyjęcie w Lecznicy Weterynaryjnej w Sulmierzycach.


Dziękujemy Pani Kamili Hejak za pomoc w  zorganizowaniu wycieczki do piekarni "Bart-Piek" w Lgocie Wielkiej.


Kochani Rodzice!

Serdecznie dziękujemy za pyszne pączki i faworki upieczone na Bal Karnawałowy oraz pyszne ciasta upieczone na Dzień Babci i Dziadka w każdej grupie wiekowej.


Dziękujemy Pani Barbarze Matuszczak za pomoc w  zorganizowaniu wycieczki do Gminnego Żłobka w Kleszczowie.


Dziękujemy p. Helenie Wolny - babci Marcelinki za piękne czytanie książeczki o Kubusiu Puchatku.


Dziękujemy rodzicom z grupy 3 - latków za upieczenie ciast i zakupienie owoców na Pasowanie: p. Bednarz, p. Blada, p. Chłód, p. Chojnackiej, p. Fryś, p. Kaczmarczyk, p. Klimczyk, p. Kołtunik, p. Koteckiej


Dziękujemy p. Elżbiecie Nalepie - Madej za przeprowadzenie warsztatów tworzenia kartek świątecznych w grupie 5 - latków